Brecht Trio

Het Brecht Trio vertolkt in het Wandelconcert verhalen uit Duitsland en Frankrijk die ooit door diseuses als Gisela May en Édith Piaf gezongen werden. Het Duits-Franse programma omvat muziek uit de eerste helft van de 20ste eeuw met werken van Kurt Weill, Hanns Eisler, Marguerite Monnot en Yvette Guilbert.

Kikki Vanhautem

Kikki Vanhautem (1993) groeide op in Zuid-Limburg, waarna ze haar bachelor opleiding in de richting klassiek muziektheater cum laude afsloot in Tilburg op de Hogeschool voor de Kunsten. Momenteel studeert ze aan de Master of Music aan de richting muziektheater.
Tijdens haar studie heeft ze onder andere gespeeld in 'Die Fledermaus' van Opera Zuid en in 'The New Prince' van de Nationale Opera. Ook heeft ze tijdens de muziekzomer van het Nationaal Jeugd Orkest een van de hoofdrollen mogen vertolken in een stuk genaamd 'Een avond met Kurt Weill'. Daar heeft ze kennis gemaakt met het repertoire van Kurt Weill, waar ze een grote interesse voor ontwikkeld heeft. Ondertussen is ze met het Brecht Trio te boeken, voor theatrale concerten of met haar eigen voorstelling: 'Eva Braun', over het leven van Eva Braun tijdens de tweede wereldoorlog. Daarnaast maakt Kikki deel uit van Fontys Jazz Choir, waarmee ze wereldkampioen is geworden in de categorie jazz tijdens de World Choir Games in Sotsji van 2016.

Koop kaartjes

Datum: Zondag 17 Juni

Tijdstip: Vertrek om 13.30 uur

Locatie: Café Sport, Grachtstraat 1A, Eys

Entree: € 25,00  inclusief 2 consumpties (alleen via voorverkoop/reservering)